PAÜ Ana Sayfa
Pusula Bilgi Sistemi
Turizm Fakültesi
English
Toggle navigation
Yönetim
Dekanlık
Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Tarihçesi
Fakülte Hakkında
Kalite Yönetim Sistemi
Akademik Birimler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Formlar
Uluslararası İlişkiler
Öğrenci Bilgi Bankası
Formlar
Diploma ve Öğrenci Belgesi Teslimi Prosedürü
Neden Turizm Fakültesi
Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Sosyal Etkinlikler
İletişim
Menü
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Yönetmelik-Yönerge
Misyon, Vizyon ve Değerler
Staj İşlemleri
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm Rehberliği Bölümü
Kalite Komitesi
Birim Kalite Toplantıları
Birim Kalite Komite Kararları
Fotoğraflar
Duyurular
Yaratıcı Şefler ve Girişimçilik Yönelimi Konferansı
PAÜ’de Erasmus Plus’tan Hibe Desteği Alan SILVHER Projesi
2019 - 2020 Güz Dönemi Ders Programı Güncellenmiştir!
3. Kariyer Günleri
Corendon Touristic Yetkilileri ile Söyleşi
Peninsula Tour Dalaman Bölge Müdürü Ali Kırlı ile söyleşi
Paloma Otelleri Yetkilileri ile söyleşi
Rixos Premium Bodrum Otel Yöneticileri ile Söyleşi
Müze Rehberliği dersi kapsamında gerçekleştirilen Afyon/Kütahya teknik gezimiz
Basında Denizli Turizm Rotaları Projemiz
Mandarin Oriental Bodrum Otel yetkilileri ile Söyleşi
Oryantasyon ve Ortak Zorunlu Derslere İlişkin Bilgilendirme Sunumları
Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans Ders Programı
Tümünü Gör
Bizi Takip Edin
Albümler
Akademik Kariyer Basamakları Semineri
Antalya Teknik Gezisi
Çamlık Ormanında Piknik Etkinliği
Dedeman Park Denizli Otel'in Fakültemizi Daveti
Gastronomi Topluluğu Alaçatı Ot Festivalinde
Paü Turizm Fakültesi 1. Kariyer Günü
Temel Mutfak Uygulamaları
Tur Planlaması ve Uygulama Dersi Proje Sunumları
Türk Mutfağı ve Uygulamaları