Etkinlik Adı
|
Etkinlik Tarihi
|
Etkinliğin Yapıldığı Yer
|
14. Gıda Kongresi
|
19-21 Ekim 2021
|
Uzaktan Erişim |
Türkiye'de Gıda Güvenilirliği Çalıştayı
|
22-24 Ekim 2021
|
Afyonkarahisar, Türkiye
|
16 Ekim Dünya Gıda Güvenliği Etkinliği
|
15 Ekim 2021
|
Denizli, Türkiye
|
11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
|
11-12 Mart 2021
|
Konya, Türkiye
|
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018)
|
24-26 Ekim 2018
|
Adana, Türkiye
|
XIIIth International Conference of Food Physicists
|
23-25 Ekim 2018
|
Antalya, Türkiye
|
6th ASM International Congress of Agriculture and Environment
|
11-13 Ekim 2018
|
Antalya, Türkiye
|
4th ICNTC 2018 (International Conference on New Trends in Chemistry),
|
11-13 Mayıs 2018
|
St.Petersburg, Rusya
|
The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
|
19-21 Nisan 2018
|
Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
|
International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RP-Foods 2018)
|
11-13 Nisan 2018
|
Antalya, Türkiye
|
International Congress of Agriculture and Environment
|
16-18 Kasım 2017
|
Antalya, Türkiye
|
The 8th International Symposium Euro-Aliment
|
7-8 Eylül 2017
|
Galiçya, Romanya
|
IV. International Multidisciplinary Congress of Eurasia
|
23-25 Ağustos 2017
|
Roma, İtalya
|
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
|
15-17 Mayıs 2017
|
Nevşehir, Türkiye
|
The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants
|
9-12 Mayıs 2017
|
Konya, Türkiye
|
The 6th International Congress on Food Technology
|
18-19 Mart 2017
|
Atina, Yunanistan
|
Gıda, Metabolizma & Sağlık, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi
|
28 Kasım 2016
|
İstanbul, Türkiye
|
The Food Factor I Barcelona Conference
|
2-4 Kasım 2016
|
Barcelona, İspanya
|
12. Gıda Kongresi
|
05-07 Ekim 2016
|
Edirne, Türkiye
|
INDC 2016, 16th International Nutrition & Diagnostics Conference
|
3-6 Ekim 2016
|
Prag, Çek Cumhuriyeti
|
The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
|
1-4 Ekim 2015
|
Saraybosna, Bosna Hersek
|
4th International Conference on “Trends in Meat and Meat Products Manufacturing”
|
11-12 Haziran 2015
|
Krakow, Polonya
|
Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”
|
13-15 Mayıs 2015
|
Denizli, Türkiye
|
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi
|
28-30 Nisan 2015
|
Nevşehir, Türkiye
|
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry
|
26-29 Mayıs 2014
|
Kuşadası, Türkiye
|
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi
|
24-25 Nisan 2014
|
Bolu, Türkiye
|
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
|
24-26 Ekim 2013
|
Struga-Ohrid, Makedonya
|
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu
|
21-23 Mayıs 2009
|
Denizli, Türkiye
|