PAÜ Pusula
02 Ekim 2023, 16:32
12 Haziran 2023, 11:51
08 Haziran 2023, 10:06
06 Haziran 2023, 10:49
29 Mayıs 2023, 11:04
PAÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu
Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu
Merhum Doç.Dr. İlyas ÇELİK’in Hatırası Tahıl Teknolojisi Laboratuvarı ile Anılacak
PAÜ Gıda Mühendisliği Aile Toplantısı - Hoca Öğrenci Buluşmaları
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bölümümüz Oryantasyon Sunumunu Gerçekleştirdik
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisans Tezi Poster Sunumları
PAÜ Gıda Mühendisliği Bölümü'nde "Gıda Mühendisliği ve Sosyal Medya" Konuşuldu.
Gıda Mühendisliği Bölümü, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde eğitim, öğretim ve bilimsel araştırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Bölümde Gıda Bilimleri ve Gıda Teknolojisi olmak üzere iki Anabilim Dalı mevcuttur. Anabilim dallarında Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri, Süt Teknolojisi, Et Teknolojisi, Tahıl Teknolojisi, Meyve-Sebze Teknolojisi, Yağ Teknolojisi ve Biyoteknoloji adı altında bilim dalları bulunmaktadır. Bölümde ikili öğretim yapılmaktadır.
Öğrencilerin gözünden Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tanıtım videosu için tıklayınız.
İLETİŞİM :
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ,
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, DENİZLİ
TEL: 0 258 296 3101
FAX: 0 258 296 3262
E-POSTA: gidabolsek@pau.edu.tr
Menü