Tümünü Gör

Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 28 Kasım 2019

PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TEMA PARKLARINA TEKNİK GEZİ

Gezi

28 Kasım 2019 - 28 Aralık 2019

Denizli

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof.Dr. Murat ZENGİN niyabetinde bölüm öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Duygu DOĞAN ve Araş. Gör Veysel DAĞ ile birlikte İkinci Sınıf Öğrencilerinin katılımı ile 15.11.2019, Cuma tarihinde Merkezefendi Belediyesi tarafından Murat Dede Mahallesi’nde “Engelsiz Park” teması ve Servergazi Mahallesi’nde “Geri Dönüşüm” teması kapsamında yapımı planlanan–tamamlanan mahalle parklarına yapısal ve bitkisel düzenlemeleri yerinde deneyimlemek amacıyla teknik gezi düzenlenmiştir.

Teknik gezi kapsamında Merkezefendi Belediyesi teknik personeli Peyzaj Mimarı Dede Evrendilek tarafından “Engelsiz Park” ve “Geri Dönüşüm Parkı”  teması bağlamında planlanan Mahalle Parklarına ilişkin olarak proje aşamasından yer seçimi kararlarına, mekan tasarımından uygulama süreçlerine, kullanılan malzemelerden oyun ekipmanları seçimine peyzaj tasarım ve planlama–uygulama süreçlerine ilişkin ayrıntıda teknik bilgilendirme yapılmıştır.