Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 13 Ekim 2020

Kota Sorunu ve İnternet Erişimi Kısıtlı Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sevgili öğrencilerimiz;

Uzaktan eğitim-öğretim sürecinde internet kaynaklı bir takım sorunlar yaşadığınızın farkındayız. Bu nedenle ikamet ettiğiniz yerde Üniversite imkanlarından veya Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların bilgisayar ve internet imkanlarından yararlanabilirsiniz. Bu hususta bulunduğunuz yerin yönetimi ile görüşmeniz size yardımcı olacaktır. Kaymakamlıklardan ve muhtarlıklardan bu konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz veya okul müdürlükleri ile görüşebilirsiniz.

Diğer bir husus ise bulunduğunuz yerdeki üniversite olanaklarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca, siz öğrencilerimiz,üniversitelerin kampüsü içinde EDUROAM kablosuz bağlantıya yine ücretsiz olarak bağlanarak internetten faydalanabilirsiniz.

Cep telefonu ve Tablet üzerinden bağlanmak için:

• Telefonunuzda WİFİ durumunu açık konumuna alınız.
  • EDUROAM ağına bağlanmak için üniversite yerleşkesi içinde (kampüs)  EDUROAM kablosuz bağlantının olduğu bir yere geçiniz.
  • Yukarıda bağlantısı verilen sayfada yer alan bilgilere göre ayarlarınızı yapınız.

Bilgisayarınız (LAPTOP-Dizüstü) bilgisayarınız ile EDUROAM ağına bağlanmak isterseniz.