 |
Öğr. Gör. Ayten DEMİREL
PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı
Tel: 0 258 613 11 00 / 123
Faks: 0 258 613 11 19
E-Posta: ademirel
|
|
Verdiği Dersler
Önlisans
|
|
Çalışma Alanları
|
ÖZGEÇMİŞ
KİŞİSEL BİLGİLER
Doğum Tarihi-Doğum Yeri
|
01.01.1989-Nizip
|
Medeni Hali
|
Evli
|
Yabancı Dili
|
İngilizce
|
EĞİTİM BİLGİLERİ
Derece
|
Bölüm/Program
|
Üniversite
|
Yıl
|
Lisans
|
İşletme Bölümü
|
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
|
2008-2012
|
Yüksek Lisans
|
İşletme Anabilim Dalı
|
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
|
2012-2014
|
Yüksek Lisans Tezi
“Yalın Üretimin Gıda Sektöründe Uygulanabilirliği: Gaziantep Ve Kahramanmaraş İllerinde Bir Araştırma”, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, 2014, Kahramanmaraş, Türkiye.
Tez Danışmanı: Doç. Dr. Nusret GÖKSU
GÖREVLER
Görev Unvanı
|
Görev Yeri
|
Yıl
|
Öğr. Gör.
|
Gaziantep Üniversitesi/Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu/Kısmi Zamanlı Çalışan
|
2014-2015
|
Öğr. Gör.
|
Gaziantep Üniversitesi/İslahiye Meslek Yüksekokulu/Kısmi Zamanlı Çalışan
|
2015-2016
|
Öğr. Gör.
|
Pamukkale Üniversitesi/Tavas Meslek Yüksekokulu/Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü/Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı
|
2016-
|
ESERLER
A. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:
A1. Kılıç Demirel A., and GÖKSU N. and ERDEM M. B., “Yalın Üretimin Gıda Sektöründe Uygulanabilirliği: Gaziantep Ve Kahramanmaraş İllerinde Bir Araştırma (Applicalibity Of Lean Production İn Food Sector: A Study in Gaziantep And Kahramanmaraş Provinces”, Social Sciences Studies Journal, 5: 52-65, (2017).
B. Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:
B1. Göksu, N., Kılıç, A. Ve Sünbül M. B., Tüketici Etnosentrizmi ve Yerli Markalı Ürünlere İlişkin Algılanan Kalite Arasındaki İlişkinin İncelenmesi/ Satın Alma Dergisi, Haziran (2014)
C. Yazılan ulusal/uluslararası kitaplar veya kitaplardaki bölümler:
D. Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:
E. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler:
F. Sanat ve tasarım etkinlikleri:
G. Diğer yayınlar: