Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Mezuniyet Öncesi Eğitim Öğretimden Sorumlu Prof. Dr. Mehmet YÜCENS başkanlığında, fakültemiz bünyesinde aktif olarak faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının yetkilileriyle kapsamlı bir değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında, programı nedeniyle etkinliğe katılamayan Dekanımız Prof. Dr. İbrahim TÜRKÇÜER’in selamları öğrencilere iletildi. Dekanımızın öğrenci topluluklarının çalışmalarını yakından takip ettiği belirtilerek, "Yönetim olarak her zaman arkanızdayız ve destekçiniziz" şeklindeki mesajı vurgulandı.
Tıp eğitiminin yoğun temposu içerisinde öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlayan öğrenci topluluklarının önemine dikkat çekilen toplantıda, geçmiş dönemde gerçekleştirilen etkinlikler değerlendirildi. Bunun yanı sıra, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler, topluluklar arası ortak çalışma olanakları ve fakülte yönetimimizin sağlayacağı destek mekanizmaları detaylı bir şekilde ele alındı.
Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini merkeze alan ve kampüs yaşantısına dinamizm katan toplantıya; Pamukkale Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları, PAÜ Ses Topluluğu, Tabib-ül Curcuna, PAÜ Halk Oyunları Topluluğu, Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu (EMSA), Pamukkale Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğu ve Düşlerden Gülüşlere topluluklarının temsilcileri katılım sağladı.
Etkinlik, Prof. Dr. Mehmet YÜCENS’in öğrenci temsilcilerinin talep ve önerilerini dinlemesi; topluluk faaliyetlerinin daha verimli, yenilikçi ve geniş katılımlı yürütülebilmesi adına atılacak ortak adımların istişare edilmesiyle sona erdi.