Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Yetkilileri PAÜ Uluslararası Öğrencileri ile Buluştu

Güncellenme Tarihi: 03 Nisan 2024

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) uzmanları Samet Başak, Mustafa Metin Dede ve Furkan Şaşı, üniversitemizde Türkiye Bursları kapsamında öğrenim gören uluslararası öğrenciler ile bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı. PAÜ Eğitim Fakültesi Melek Sözkesen Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) Müdürü Doç. Dr. Feyza Tokat, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hafize Tahra ve uluslararası öğrenciler katıldı. Öğrencilerin sorunları, talepleri ve dileklerinin dinlendiği toplantıda uzmanlar bilgilendirmelerde bulundu.