Engelsiz Spor Festivali

Festival

24 Aralık 2021 - 30 Aralık 2021

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü, Rekreasyon Bölümü ve Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOHSAM) işbirliği ile Engellilerde Spor Dersi için organize edilen "Engelsiz Spor Festivali" kapsamında  24 Aralık 2021 Cuma günü saat 10.00’da Doç. Dr. Uğur SÖNMEZOĞLU moderatörlüğünde Goalball Millî Takımı Antrenörü ve Milli sporcular ile  panel düzenlenecektir. Panelin ardından saat 12:00’da Goalball Millî Takımı Antrenörü ve Milli Sporcuların katılımı ile Goalball Turnuvası yapılacaktır.

Sizler de Goalball millî takımı sporcuları ve antrenörleri ile birlikte turnuva heyecanını yaşamak istiyorsanız usonmezoglu@pau.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Panel

Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu