PAÜ Yemek Uygulaması Rezervasyon ve Bakiye Yükleme İşlemleri

Akıllı telefon kullanmayanlar için Merkez, Morfoloji ve Denizli Teknik Bilimler MYO Yemekhanelerimizde, rezervasyon işlemi yapılabilen ve qr kod yazdırılabilen kiokslarımız bulunmaktadır.

Ayrıca  http://yemek.pau.edu.tr/ adresindeki web sitesinden de  uygulama ve rezervasyon kiosklarındaki işlemlerin aynısını gerçekleştirebilirsiniz.

Banka Havale ve Eft işlemlerini kullanarak bakiye yükleyecek kullanıcılar, havale/EFT açıklama bölümüne sadece size özel tek kullanımlık uygulama tarafından oluşturulan kodu  yazmalıdır, açıklama kısmı başka hiçbir öge içermemelidir, aksi takdirde bakiye yükleme işleminiz gerçekleşmeyecektir.

Banka havale ve EFT işlemlerinin yanı sıra  EFT ve havale işlem ücreti sorunu ile karşılaşanlar için Morfoloji Yemekhanesinde 1(bir), Merkez Yemekhane öğrenci katında 1(bir), Personel katında 1(bir),  Denizli Teknik Bilimler MYO'da 1(bir) adet olmak üzere 4 adet para yükleme cihazlarından öğrenci ve personel kartları ile para yüklenebilecektir. Yüklenen paralar PAÜ Yemek Uygulamasında kullanılmak üzere bakiyenize yansıtılacaktır.

27/04/2019 Cumartesi günü gece saat 23:59'a kadar rezervasyon işlemlerini gerçekleştirmeyenler 29/04/2019 tarihinden itibaren yemekhaneden indirimsiz olarak faydalanabilecektir.

Ayrıca PAÜ Yemek Uygulaması üzerinden rezervasyon ve iptal işlemleri yemek yenilecek günün başlangıcından 1 gün öncesine kadar yapılabilecektir.

Örneğin; 29/04/2019 Pazartesi günü için rezervasyon yapmak isteyen kişi, 27/04/2019 Cumartesi günü gece saat 23:59'a kadar rezervasyon yapabilecektir.
29/04/2019  Pazartesi günü için var olan rezervasyonunu iptal etmek isteyen kişi 27/04/2019 Cumartesi günü gece saat 23:59'a kadar iptal işlemini yapabilecektir.

Halkbank ATM'lerinden para yatırabilmeniz için PAÜ Yemek kartsız işlem bölümü aktif olduğunda tarafınıza bilgi verilecektir.