Pamukkale Üniversitesi Personeline de Ulaşımda Kolaylık

Güncellenme Tarihi: 01 Ekim 2019, 6:09

Öğrencilerimiz ve Personellerimiz artık kişisel PAÜ Kartlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerde biniş için kullanabilecekler.

Otobüse PAÜ Kart ile binişi sağlamak için PAÜ kartların Denizli Büyükşehir Belediyesi sistemine ücretsiz olarak dahil edilmesi gerekmektedir.

Eski otobüs kartı sahibi öğrenci ve personelimizin otobüs kartları PAÜ Kartlarına ücretsiz ve içindeki bakiyeler ile aktarılacaktır.

Bu işlemi 04.10.2019 tarihine kadar kampüs içerisinde Yemekhanenin yanına kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi çadırından yaptırabilirsiniz.

Ayrıca bu işlemi, Denizli Büyükşehir Belediyesine ait Valilik (Eski Özel İdare Karşısı), Bayramyeri, Büyükşehir Belediyesi ve Otogar kart dolum ve basım merkezlerinden de ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.