ERASMUS+ YERALTI KAYNAKLARI VE ENERJİ STAJ KONSORSİYUMU -ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ İLANI

Güncellenme Tarihi: 12 Nisan 2022, 11:09

ERASMUS+ YERALTI KAYNAKLARI VE ENERJİ STAJ KONSORSİYUMU

ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ İLANI

Erasmus+ 2021-1-TR01-KA131-HED-000009860 numaralı Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu Projesi kapsamında üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilerimize duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda sunulmuştur.

Süreç Takvimi:

Başvuru İlan Tarihi                                                11 Nisan 2022 -22 Nisan 2022

Başvuru Başlangıç Tarihi                                     25 Nisan 2022

Başvuru Bitiş Tarihi                                               09 Mayıs 2022- Saat 17:00

Sonuçların Açıklanması                                        13 Mayıs 2022

ÖNEMLİ NOT: 30 Eylül 2022’ye kadar staj faaliyetinin başlaması gerekmektedir.

Erasmus+ Yeraltı  Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu Hareketliliği Başvuru Koşulları:

İlana başvuracak öğrencilerin aşağıdaki bölümlerde kayıtlı olması.

Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu

2021-1-TR01-KA131-HED-000009860

*Fen Bilimler Enstitüsünden Başvurabilecek Bölümler

-Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı

–Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı

*Mühendislik Fakültesinden Başvurabilecek Bölümler

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı

Erasmus+ Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu Hareketliliği  Kontenjanları:

Staj hareketliliği faaliyetleri için belirtilen kontenjanlar en az-en çok 2 ay süre ile hibelendirilecektir.

Belirtilen süreden daha fazla hareketlilik planlayan tüm staj adayları hibeli+hibesiz olarak da başvuruda bulunabileceklerdir.

Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu

2021-1-TR01-KA131-HED-000009860

*Fen Bilimler Enstitüsünden Başvurabilecek Bölümler

(Yüksek Lisans/ Doktora)

-Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı

–Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı

*Mühendislik Fakültesinden Başvurabilecek Bölümler ( Lisans)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı

Toplam Kontenjan:

3 Kişi

Hibeler:

Staj Hareketlilikleri Erasmus+ 2021-1-TR01-KA131-HED-000009860 projesi kapsamında gerçekleşecektir.

Hayat pahalılığına göre ülke gruplar

Hareketlilikte Misafir Olunan Ülkeler

Aylık Hibe Öğrenim (Avro)

1.ve 2.Grup Program Ülkeleri

Almanya, Avusturya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, İrlanda, İtalya, Lüksemburg Lihtenştayn, Norveç, İsveç, İzlanda, Almanya, Belçika, Hollanda, İspanya, Malta, Portekiz, Yunanistan,

3. Grup Program Ülkeleri

Bulgaristan, Estonya, Macaristan, Letonya, Litvanya, Polonya, Romanya, Slovakya, Kuzey Makedonya, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan, Hırvatistan, Slovenya, Türkiye

Başvurunun Yapılacağı Yer:

Tüm başvurular hem Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nden (elden / mail yoluyla gdonmez@pau.edu.tr  hem de Kariyer Kapısı’ndan https://portal.ua.gov.tr  (e-devlet şifrenizle) yapılacaktır.

Mail yolu ile başvuru yapacak olan adaylarımızın staj başvuru evraklarının eksiksiz ve doğru olduğunu teyit etmeleri gerekmektedir. Eksik evrak ve hatalı başvurular kabul edilmeyecektir.