Azami Öğrenim Süresini Aşması Nedeni ile Kaydı Silinen Öğrenciler ile İlgili Duyuru

Güncellenme Tarihi: 23 Aralık 2021, 2:14

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMALARINDA

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ AŞMASI NEDENİYLE KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

Pamukkale Üniversitesi Azami Öğrenim Süresini Aşan Öğrenciler ile İlgili Uygulama Esasları çerçevesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar dönemi sonundan 31 Aralık 2021 tarihine kadar azami öğrenim süresini aşması nedeniyle Üniversitemiz ile ilişiği kesilen önlisans ve lisans öğrencilerine, 31.01.2022 tarihine kadar başvurmaları halinde bir defaya mahsus ek sınav hakkı verilecektir.

Öğrencilerin başvurularını aşağıda belirtilen tarihe kadar Pusula Bilgi Sisteminden yapması gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü

Başvuru Tarihi: Ek Sınavlar için 31.01.2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Linki: Azami Öğrenim Süresi Sonunda Başarısız Olan Öğrenciler Ek Sınava Başvuru yapmak için https://obis.pusula.pau.edu.tr/Ogrenci/AOSABasvuru.aspx linkini tıklayarak başvuru yapabilirler. (Pusula Bilgi Sistemindeki Adresi : Öğrenci Bilgi Sistemi > Öğrenci İşlemler / Menu > Azami Süre Tekrar Başvuru)

Mevzuat: Pamukkale Üniversitesi Azami Öğrenim Süresini Aşan Öğrenciler ile İlgili Uygulama Esasları için tıklayınız.

Not: Başvuru sonuçları ilgili Akademik Birimlerden öğrenilecektir.