667 Sayılı KHK İle Üniversitemize Yerleşen Ve/Veya Farklı Üniversitelere Özel Öğrenci Olarak Giden Öğrencilerin 2021-2022 Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri Hakkında Duyuru

Güncellenme Tarihi: 22 Eylül 2021, 2:25

667 sayılı KHK ile kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarından ÖSYM tarafından Üniversitemiz lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin 2021-2022 eğitim-öğretim yılı öğrenim ücretleri; Ağustos ayı 2021 dönemi TÜFE artış oranı (% 17,02) dikkate alınarak belirlenmiştir. Öğrenciler Eylül 2021 tarihinden itibaren 9 taksitte her ayın en geç 20’sine (Eylül ayı 30’una) kadar ilgili tabloda belirtilen banka IBAN numarasına yatırmak suretiyle ödeyecektir.

Öğrenim ücreti ödemeleri Halk Bankasının bütün şube veznelerinden ve Halk Bankası İnternet Bankacılığından yapılabilecektir.

Öğrenim ücretini ödemeyen ya da daha önceki dönemlerden borcu olan öğrencilere, ders kayıt hakkı verilmeyecek  ve öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.

Özel öğrenci olarak Üniversitemize gelen öğrenciler, ÖSYM tarafından yerleştirildikleri yükseköğretim kurumuna öğrenim ücretini ödeyeceklerdir. Ödemesini yaptığı halde kurumumuza aktarım işlemi yapmayan/bilgi vermeyen üniversite öğrencilerinin kendi üniversiteleriyle irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İlgili döneme ait taksitlerin tamamlanmaması durumunda bir sonraki dönemin kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Mezun aşamasına gelmiş öğrencilerin ödemediği taksitlerin var olması durumunda öğrenci adına geçici mezuniyet belgesi ya da diploma düzenlenmeyecektir.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

• Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-1)
  • Pamukkale Üniversitesine yerleşip farklı bir Yükseköğretim Kurumuna özel öğrenci olarak giden öğrencilerin borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-2)

İrtibat: 0258 296 2198 – 296 3270