667 Sayılı KHK İle Üniversitemize Yerleşen Ve/Veya Farklı Üniversitelere Özel Öğrenci Olarak Giden Öğrencilerin 2020-2021 Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri Hakkında Duyuru

Güncellenme Tarihi: 10 Eylül 2020, 1:38

667 sayılı KHK ile kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarından ÖSYM tarafından Üniversitemize lisans ve ön lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öğrenim ücretleri; Ağustos 2020 dönemi TÜFE artış oranı (% 11,77) dikkate alınarak belirlenmiştir. Öğrenciler Eylül 2020 tarihinden itibaren 9 taksitte her ayın en geç 20’sine (Eylül ayı 30’una) kadar ilgili tabloda belirtilen banka IBAN numarasına yatırmak suretiyle ödeyecektir.

Öğrenim ücreti ödemeleri Halk Bankasının bütün şube veznelerinden ve Halk Bankası İnternet Bankacılığından yapılabilecektir.

Öğrenim ücretini ödemeyen ya da daha önceki dönemlerden borcu olan öğrencilere, ders kayıt hakkı verilmeyecek  ve öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.

Özel öğrenci olarak Üniversitemize gelen öğrenciler, ÖSYM tarafından yerleştirildikleri yükseköğretim kurumuna öğrenim ücretini ödeyeceklerdir.

İlgili döneme ait taksitlerin tamamlanmaması durumunda bir sonraki dönemin kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Mezun aşamasına gelmiş öğrencilerin ödemediği taksitlerin var olması durumunda öğrenci adına geçici mezuniyet belgesi ya da diploma düzenlenmeyecektir.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

İrtibat: 0258 296 2198 – 296 3270