4/b Sözleşmeli Personel Alım Yedek Liste İlanı

Güncellenme Tarihi: 29 Haziran 2020, 3:52

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 22.05.2020 tarih ve 31134 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 253 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden online olarak süresi içinde müracaat eden ve 08.06.2020 tarihinde açıklanan sonuçlarda asil sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine yedek sıralamada olan ve sözleşme hakkı kazanan adaylara ait liste yayımlanmıştır.

Not: -Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Önemli Duyuru: Yedek sıralama listesinde ismi olup ilan edilen yedek sıralamada sözleşme yapmaya hak kazanan adaylara ait listede adı olmayanlara sıra gelmesi halinde 07/07/2020 tarihinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecek olup adaylara ayrıca başka bir tebligat yapılmayacaktır.

YEDEKLERİN ŞAHSEN BAŞVURUSU:

Hemşire Lisans Yedek Olarak Kazananlardan 1-60. sırada olanlar: 1 Temmuz

Hemşire Lisans Yedek Olarak Kazananlardan 61-123. sırada olanlar: 2 Temmuz

Hemşire Sağlık Meslek Lisesi, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Eczacı Yedek Olarak Kazananlar : 3 Temmuz

YEDEK SIRALAMADA OLANLARIN HASTANEYE GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ İÇİN MÜRACAATI: 16 Temmuz

Yedek Sıralamada olup sözleşme yapmaya hak kazanan adaylara ait liste için Tıklayınız.

Sözleşme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız.

NOT 1: SAĞLIK (HEYET) RAPORU 16/07/2020 TARİHİNE KADAR ÜNİVERSİTE HASTANEMİZE TESLİM EDİLMEK ÜZERE EN AZ ÜÇ HEKİMLİ ( BİRİ PSİKİYATRİ OLMAK ÜZERE) İSTENİLEN HASTANEDEN ALINABİLECEKTİR.

NOT 2: HEYET RAPORUNDA "HASTANIN ŞU ANKİ HALİYLE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU 48. MADDESİNDE BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDE GÖREVİNİ DEVAMLI YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK AKIL HASTALIĞI YOKTUR" İBARESİ BULUNACAKTIR.