2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı (Kazanan Öğrencilere Yönelik)

Değerli öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı için Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği ‘ne hak kazanan öğrencilerimize yönelik ayrıntılı bilgilendirme toplantımızın tarihleri aşağıda yer almaktadır.

*Kesin yerleştirme listesindeki tüm öğrencilerin (posta.pau.edu.tr) e-posta adreslerini dikkatle takip etmelerini tavsiye ederiz. Duyuru metni maillerine de gönderilmiştir.

İlgili toplantı sadece 2 kez yapılması planlanmakta olup, toplantıda Erasmus süreci hakkında detaylı bilgi verilecektir. Bu sebeple toplantılardan birine katılım ZORUNLUDUR ve yoklama alınacaktır. Erasmus faaliyetinizi eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde tamamlamanız için toplantıya katılım göstermeniz oldukça önemlidir. Toplantıya katılamayacak öğrencilerimizin mazereti ile birlikte Koordinatörlüğümüzü bilgilendirmesi gerekmektedir.

08.05.2024 Çarşamba Saat 14:00

Teknoloji Fakültesi A Blok Konferans Salonu (TEK A0401-02 )

10.05.2024 Cuma Saat 14:00

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İsmail Çetişli Konferans Salonu (İTBF B0105 )

Erasmus işlemlerinizin daha etkin ve verimli yapılması adına öğrenci görüşme gün ve saatleri aşağıdaki gibidir:

ÇARŞAMBA 09:00-11:00

CUMA 09:00-11:00

Belirtilen saatlerde evrak teslim etmek, teslim almak ve diğer sorularınız için Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nü ziyaret edebilirsiniz. İmzalanması gereken evrakların da yine belirtilen gün ve saatlerde ofise teslim edilmesi gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen gün ve saatler dışında öğrenci kabul edilmeyecektir. Görüşme saatleri dışında sorularınız için erasmus3@pau.edu.tr  mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Web sayfamız: https://www.pau.edu.tr/uluslararasi