2021 PAÜYÖS Başvuruları Başladı!

Güncellenme Tarihi: 15 Nisan 2021, 10:44

2021 PAUYÖS Başvuru İşlemleri

7 TEMMUZ 2021 Saat 15.00'da yapılacak olan
PAÜYÖS Başvuruları 15 Nisan - 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında (Türkiye saatine göre 23.59) yapılabilir.

Başvuru Esasları
* Adaylar sınav başvuru ücretini aşağıda verilen hesap numaralarına (Dekonttaki açıklama alanına; Pasaport/T.C. Kimlik Numarası ve Ad-Soyadın başvurudaki ile aynı olması gerekmektedir) yatırdıktan sonra başvurularını sistemden online yapacaklardır.
* Sistemdeki başvuru formunu doldurduktan ve başvuru için gerekli belgeleri sisteme yükledikten sonra başvuru işlemleri tamamlanacaktır.
* Sınav ücretini yatırmayan ve belge-bilgilerinde eksiklik olduğu tespit edilen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.
* Banka masrafları başvuru yapan adaya aittir.
* Üniversiteye başvuru yaptıktan sonra; başvurusunu geri alan, herhangi bir nedenle başvurusu değerlendirilmeyen, başvuru şartlarını sağlamayan, sınava girmeyen ve bir programa yerleştirilemeyen adayların başvuru ücretleri geri ödenmez.

PAÜYÖS Başvuru Belgeleri :
* Lise diploması (Lise Diploması yabancı dilde ise Diplomanın aslı ve Noter onaylı Türkçe Tercümesi) veya lise diplomasını almamış olan adayların mezun olacakları tarihi gösteren öğrenim görmekte olduğu ortaöğretim kurumu tarafından verilen resmi bir belge,
* Pasaport örneği,
* Çift uyruklu olanlar için vukuatlı nüfus kayıt örneği,
* Mavi Kart Sahibi olanlar için Mavi Kart,
* Sınav Ücretinin yatırıldığını gösteren Banka Dekontu.

PAÜYÖS Son Başvuru Tarihi : 28 MAYIS  2021   Saati : 23.59 (Türkiye saatine göre)

Sınav Merkezi

- Türkiye (Denizli)

Sınav Ücreti Yatırılacak Hesap Numarası :

Sınav Ücreti      : 350 TL
Banka Adı : T. Halk Bankası
Şubesi : Pamukkale Üniversitesi Şubesi
IBAN (TL) : TR82 0001 2001 4630 0006 0001 67
SWIFT Kodu : TRHBTR2A

Detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

(http://www.pau.edu.tr/yurtdisi)

Başvuru yapmadan önce Mutlaka Sınav Ücretini Yatırınız !

Üyelik ve Başvuru için tıklayınız.

Bilgilerinizi Güncellemek için tıklayınız.