12 OCAK 2022 TARİHLİ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SON YEDEK BAŞVURU DUYURUSU

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’ üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, Üniversitemizin 12 Ocak 2022 tarih ve 31717 sayılı Resmi Gazete’ de ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 110 adet sözleşmeli personel pozisyonuna  www.pau.edu.tr adresinden çevirim içi olarak süresi içinde müracaat eden ve 08.04.2022 tarihinde açıklanan sonuçlarda yedek sıralamada olup belirtilen süre içinde başvurusunu yapmayanların yerine (https://pbs.pusula.pau.edu.tr/basvuru/sonuc.aspx) yedek sıralamaya giren adaylara ait duyuru.

Önemli Duyuru:

1) 17 Nisan 2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir.

2)Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yedek Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Yedek Başvuru İşlemleri Hakkında Duyuru İçin Tıklayınız.