Mezunların İzinde - Konuk Mezun: Nail Uyar (Denizli Müzesi Müdürü)

Söyleşi

13 Mayıs 2024

PAÜ

Sahne Alanlar: Nail Uyar (Denizli Müzesi Müdürü)

Organizatör: Pamukkale Üniversitesi Arkeoloji Bölümü

Mezunların İzinde: Arkeoloji Bölümü Eski Mezunlarımızla Buluşuyor!

Sevgili Arkeoloji Bölümü Öğrencileri,

Geçmişi anlamak, insanlık hikayesini keşfetmek ve kültürler arası köprüler kurmak için tutkulu olan herkesin yolu buradan geçer. Arkeoloji Bölümü olarak, geçmişe olan ilgimizi ve bağlılığımızı pekiştirmek adına heyecan verici bir etkinlikle karşınızdayız: Mezunların İzinde!

Eski mezunlarımızı, kariyerlerinde edindikleri deneyimlerini ve başarı hikayelerini paylaşmak üzere bir araya getiriyoruz. Bu özel etkinlik, siz değerli öğrencilerimize sektörde ne gibi fırsatlar ve meydan okumaların olduğunu, mezunlarımızın kariyer yolculuklarını ve bugün nerede olduklarını keşfetme fırsatı sunacak.

Bu etkinlik, sadece bilgi ve ilham almanızı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda arkeoloji topluluğundaki bağlarınızı güçlendirecek bir ortam sunacak. Geçmişin izinde, geleceğe doğru bir adım atmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Tarih ve Saat:13.05.2024 / 10:00

Yer: İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi A-Blok AZ1 Nolu Derslik