Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği arasında Dış paydaş toplatımız gerçekleşmiştir

Etkinlik

07 Mayıs 2026

PAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Pamukkale Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) arasında önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı; Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Şöhret Akpete DAL, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Üner, öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Gizem Karakan Günaydın ve Doç. Dr. S. Çiğdem Koçak’ın katılımlarıyla; DETGİS adına Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğan, Stratejik Gelişim ve Projeler Koordinatörü Seda Özyurt ve Eğitim Komitesi Başkanı Kübra Uzunoğlu’nun iştirakleriyle gerçekleştirildi.

Görüşmede; öğrencilerimizin staj, uygulama ve kariyer süreçlerine katkı sağlanması, ortak proje, etkinlik, seminer, teknik gezi ve çalıştayların planlanması ile bölüm eğitim programlarının sektör beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversite-sektör iş birliğini güçlendirmeye yönelik verimli toplantı için tüm katılımcılara teşekkür ederiz.