Farabi Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 10 Haziran 2020

2019-2020 Farabiyi tamamlayan öğrencilerin yapması gereken işlemler!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı sonunda Farabi Değişim Programını tamamlayan öğrencilerin yapması gereken işlemler :

GİDEN ÖĞRENCİLER:

1. Transkript
  2. Nihai Rapor (ekli belgeden ulaşabilirsiniz)
  3. (Belgelerin biran önce hazırlanıp,İmzalı- tarayıp farabi@pau.edu.tr adresini gönderilmesi, Bahar Dönemi Derslerinin Sisteme işlenmesinde sorun yaşanmaması için önemlidir.)

GELEN ÖĞRENCİLER:

1. İlişik Kesme Belgesi (Pusula Bilgi Sistemi>Öğrenci Bilgi Sistemi>Öğrenci İşlemleri/İlişik Kesme sayfasından ulaşabilirsiniz.)
  2. Nihai Rapor (ekli belgeden ulaşabilirsiniz)
    (Belgelerin biran önce hazırlanıp,İmzalı- tarayıp farabi@pau.edu.tr adresini gönderilmesi, transkriptlerinin Üniversitelerine gönderilmesinde sorun yaşanmaması için önemlidir.)

FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Duyurular Tümünü Gör