Pamukkale Üniversitesi Çal Meslek Yüksekokulumuzda, öğretim elemanlarımızdan Öğr. Gör. Dr. Ezgi OKAN ARIKAN tarafından merhum babasının ruhuna ithafen tavuk pilav hayrı gerçekleştirildi. Yüksekokulumuzda düzenlenen bu anlamlı etkinliğe, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katılım sağladı.
Etkinlikte ikram edilen yemeğin hazırlık ve dağıtım süreçleri, uzun süredir bu tür dayanışma organizasyonlarında görev alan Zeynep ve Mustafa CANBAZ çifti tarafından büyük bir özenle yürütüldü. Kurum içi birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekiştiği organizasyonda tüm katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Çal Meslek Yüksekokulu Yönetimi olarak merhuma Allah’tan rahmet diliyor; değerli hocamız Öğr. Gör. Dr. Ezgi Okan Arıkan’a ve yemeğin hazırlığında emek harcayan CANBAZ ailesine teşekkür ediyoruz.

