Güncellenme Tarihi: 30 Aralık 2016

667 Sayılı KHK Kapsamında Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin Ödeyeceği Ücretlere İlişkin Duyuru

667 SAYILI KHK KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT YAPTIRAN /ÖZEL ÖĞRENCİ OLARAK GİDEN ÖĞRENCİLERİN ÜCRETLERİNİN BELİRLENMESİ VE ÖDENMESİ HAKKINDA DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, 29.11.2016 tarihli ve 75463 sayılı  yazısı ile 667 Sayılı KHK uyarınca ÖSYM tarafından diğer Yükseköğretim Kurumlarına yerleştirilerek kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim ücretlerine ilişkin açıklamasına göre yapılması gereken işlemler belirtilmiştir. Aşağıdaki bağlantılardan Harç Ücretleri, İsim ve Fiyat Tablosuna ulaşabilirsiniz. Ödemeler bir defaya mahsus olmak üzere 20 Aralık 2016 - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında T.C. Halk Bankasına Adı, Soyadı, Öğrenci Numarası ve T.C. Kimlik Numarası ile yapılacaktır.

· 667 Sayılı KHK kapsamında eğitimine devam eden öğrenciler, Eğitim-Öğretim ücretini yerleştirildikleri Üniversitelere ödeyeceklerdir. Üniversitemizde 667 Sayılı KHK kapsamında Özel öğrenci statüsünde eğitimine devam eden öğrencilerin yerleştirildikleri Üniversite ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

· 667 Sayılı KHK kapsamında Üniversitemize yerleştirilen fakat Özel öğrenci statüsünde başka bir Yükseköğretim Kurumunda eğitimine devam eden öğrencilerin, bilgi ve belge paylaşımı için Üniversitemiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

· 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için Ödemeler dokuz taksit şeklinde yapılacaktır. Daha sonraki Eğitim-Öğretim yılları için Eylül ayından başlamak üzere her ayın en geç 20’sine kadar, yapılacaktır.

· 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi öğrenci kayıtlarının tamamlanmış olması nedeniyle, sadece bu dönem için Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ait ilk üç taksitin tamamı bir defaya mahsus olmak üzere 20 Aralık 2016 - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında Adı, Soyadı, Öğrenci Numarası ve T.C. Kimlik Numarası ile T.C. Halk Bankasının tüm şubelerinden ödenebilecektir. Ödeme yaptıktan sonra Banka dekontunun Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden ya da fax yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

Fax: (0258) 296 23 32

NOT: 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÖDEMELERİNİZİ BELGELENDİRDİĞİNİZ TAKDİRDE HARÇ ÜCRETLERİNİZ YÖK’ÜN AÇIKLAMALARINA GÖRE TEKRAR GÜNCELLENECEKTİR.

Öğrencilerin harç ücretini yatıracakları hesap numarası ilgili tablonun altındadır.

·Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ. (Tablo-1)

·Pamukkale Üniversitesine yerleşip farklı bir Yükseköğretim Kurumuna Özel öğrenci olarak giden öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-2)

·Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ücret tablosuna ulaşmak için TIKLAYINIZ. (Tablo-3)

Duyurular Tümünü Gör