Buldan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki yeterliliklerine katkıda bulunmak ve özgüvenlerini artırmak amacıyla 29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14:00’da Konferans salonunda “ Üniversite- Sanayi İşbirliği Organizasyonu ‘’ düzenlenmiştir. Fibabanka Denizli Şube Müdürü Şule YILMAZ, Denizli Sanayici ve İş Adamları Derneği başkanı ve aynı zamanda Askon Demir Çelik A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Okan Konyalıoğlu ve MRC Pamuklu Dokuma A.Ş. nin ortağı Mehmet Cillov konuşmacı olarak katılmışlardır. Girişimcilik ve bankacılık tecrübeleri, bu günkü iş yaşamlarına kadar geçen süreçteki beklentileri, hedefleri ve bu aşamalara geliş süreçleri konusunda öğrencilerimizle sohbet havasında güzel bir seminer gerçekleştirdiler. Bölüm öğrencilerimizin geleceklerini planlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve kendilerine bir hedef belirlemeleri yönünde paylaşımda bulundular. Öğrencilerimize kazandırdıkları özgüven ve moral için katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.