Yabancı Diller Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 22 Haziran 2020

20 Haziran 2020 Tarihinde Yapılacak Olan Ara Sınav Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

4. Modül Listening (Dinleme) Sınavımız teknik bir aksaklık yaşanmadan başarı ile tamamlanmıştır. Aşağıda 4. Modül Ara Sınavı ile ilgili işleyiş yer almaktadır.

4. MODÜL ARA SINAVI HAKKINDA

• 4. Modül Ara sınavı 20 Haziran 2020 Cumartesi günü 09:00 itibariyle EDS'ye (Eğitim Destek Sistemi) yüklenecek olup sınav saat 17.00 itibariyle kapatılacaktır. İlgili saat aralıklarında sınavınızı yapabilirsiniz.

• Sistem, sınava giriş hakkını yalnız BİR KERELİĞİNE tanımlamıştır.

• 4. Modül Ara sınavında listening (dinleme) becerisine ilişkin sorular yer almamaktadır.

• Aksi durumlar için (elektrik kesintisi, internet bağlantı problemi v.b) yapılan başvurular, sistem kayıtları incelenerek yönetim tarafından değerlendirilecektir.

SINAV YÖNERGESİ

• Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız.
  • Sınav süresi: 120 dakikadır.
  • Yanlış cevaplar, doğru cevapları götürmemektedir.
  • Sınavı başlattıktan sonra cevapladığınız sorulara geri dönme ve cevaplarınızda değişiklik yapma hakkınız vardır.

• Sınav puan dağılımı, Okuma Becerileri 30 puan, Temel İngilizce 30 puan ve Yazma Becerileri 40 puan olacak şekilde belirlenmiştir.

• Sınav süresince ekran kaydınız alınmaktadır. Yaşayacağınız sorunlar bu kayıtlar doğrultusunda izlenecektir.
  • Sınav sorularının herhangi bir şekilde paylaşılması, çoğaltılması, kopyalanması durumunda doğacak hukuki sorumluluk size ait olacaktır.
  • Writing (Yazma) bölümünde verecek olduğunuz cevaplar intihal programları ile incelenecek olup, cevapların size ait olmadığı tespit edildiğinde, sınavınızın ilgili bölümü geçersiz sayılacaktır.

BAŞARILAR DİLERİZ…