Yabancı Diller Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 30 Kasım 2020

1. Modül Modül Bitirme Sınavı Tarihi Güncellemesi

2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi 1. Modül Modül Bitirme Sınavı tarihi güncellenmiştir. Sınav 01.12.2020 SALI günü Saat: 15:00-17:30 arası EDS (EĞİTİM DESTEK SİSTEMİ) üzerinden çevirim içi olarak yapılacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır, bu nedenle 15:30'dan sonra sınava girdiğiniz takdirde sınav süresinin tamamını  kullanamayacağınızı göz önünde bulundurunuz.

Sınavlar YAZMA BECERİLERİ  dersine yüklenecektir. EDS'ye girip Yazma Becerileri dersinize girdiğinizde sınavınızı görebileceksiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

SINAV YÖNERGESİ

• Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız.
  • Sınav süresi: 120 dakikadır.
  • Yanlış cevaplar, doğru cevapları götürmemektedir.
  • Sınavı başlattıktan sonra cevapladığınız sorulara geri dönme ve cevaplarınızda değişiklik yapma hakkınız vardır.
  • Sınav süresince ekran kaydınız alınmaktadır. Yaşayacağınız sorunlar bu kayıtlar doğrultusunda izlenecektir.
  • Sınav sorularının herhangi bir şekilde paylaşılması, çoğaltılması, kopyalanması durumunda doğacak hukuki sorumluluk size ait olacaktır.
  • Writing (Yazma) bölümünde verecek olduğunuz cevaplar intihal programları ile incelenecek olup, cevapların size ait olmadığı tespit edildiğinde, sınavınızın ilgili bölümü geçersiz sayılacaktır.
  • Dinleme bölümünü sessiz bir ortamda kulaklıkla dinlemeniz önerilir.