Yabancı Diller Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 05 Ocak 2021

09.01.2021 Tarihinde Yapılacak olan 2. Modül Ara Sınavı Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi 2. Modül ara sınavı 09.01.2021 CUMARTESİ günü Saat: 10:00-12:30 arası EDS (EĞİTİM DESTEK SİSTEMİ) üzerinden çevirim içi olarak yapılacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır, bu nedenle 10:30'dan sonra sınava girdiğiniz takdirde sınav süresinin tamamını  kullanamayacağınızı göz önünde bulundurunuz.

Sınavlar YAZMA BECERİLERİ  dersine yüklenecektir. EDS'ye girip Yazma Becerileri dersinize girdiğinizde sınavınızı görebileceksiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

SINAV YÖNERGESİ

• Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız.
  • Sınav süresi: 120 dakikadır.
  • Yanlış cevaplar, doğru cevapları götürmemektedir.
  • Sınavı başlattıktan sonra cevapladığınız sorulara geri dönme ve cevaplarınızda değişiklik yapma hakkınız vardır.
  • Sınav süresince ekran kaydınız alınmaktadır. Yaşayacağınız sorunlar bu kayıtlar doğrultusunda izlenecektir.
  • Sınav sorularının herhangi bir şekilde paylaşılması, çoğaltılması, kopyalanması durumunda doğacak hukuki sorumluluk size ait olacaktır.
  • Writing (Yazma) bölümünde verecek olduğunuz cevaplar intihal programları ile incelenecek olup, cevapların size ait olmadığı tespit edildiğinde, sınavınızın ilgili bölümü geçersiz sayılacaktır.
  • Dinleme bölümünü sessiz bir ortamda kulaklıkla dinlemeniz önerilir.
  • NOT: Sınava girerken EDS'de DOĞRU Yazma Becerileri dersine girdiğinizden emin olunuz.