Güncellenme Tarihi: 30 Mart 2020

Pandemi döneminde dersler

Sevgili Öğrenciler

Pandemi dönemi kapsamında, bahar yarıyılı sonuna kadar derslerin uzaktantan eğitim formatında yürütüleceği kesinleşti. Bahan dönemi sonrasına, yaz dönemine sarkan bir dersimiz bulunmamaktadır. Sınavlarınız çoğu çoktan seçmeli ve/veya açık uçlu olacaktır. Bölüm derslerimiz arasında yazılım proje yönetimi, internette pazarlama ve lisans tezi dersleri proje ve araştırma ödevi kapsamında değerlendirilecektir.

Yoğun veri trafiğinden dolayı dersler bir süre canlı yayında olamayacaktır. Öğretim üyelerimiz dersleri, ders saatinde vermektedir. Sizler ise der saatini takip eden birkaç gün içeriisnde kayıtlaarı izleyeceksiniz. Bazı derslerde öğrencilerin de canlı katılması (ders saatinde) istenebilir. Örneğin lisans tezi, internette pazarlama II gibi. Bu katılımı zoom.us gibi sistemlerle sağlamayı düşünüyoruz. Bu nedele bu yazılımı şimdiden indirmenizi tavsiye ediyoruz. Yine edmoda ve eds yi de yoğun kullanan öğretim üyelerimiz var. Onları, sizin de yakından takip etmenizi öneriyoruz.

Geride bıraktığımız ilk uzaktan eğitim haftasını deneme haftası olarak kabul ediyoruz. İçiniz rahat olsun; tüm hocalarınız size en iyi öğretimi almanız için yoğun gayretler içerisinde.

Olağanüstü bu durumdan en kısa süre içerisinde kurtulmayı ve yine en kısa zamanda yüz yüze gelmemiyi diliyoruz.

YBS BÖLÜMÜ