Güncellenme Tarihi: 26 Haziran 2021

pamukkale-ybs bölüm mezuniyet töreni

Sevgili arkadaşlar merhaba

Her ne kadar dolu bir mezuniyet etkinliği organize etmeyi arzulasak da ne yazık ki pandemi döneminin getirdiği koşullara dikkat etmek durumdayız. Bu bağlamda 13 Temmuz Salı günü, bölüm bazında, muhtemelen fakültenin önünde, maske mesafe kurallarına dikkat ederek bir mezuniyet töreni yapmayı planlıyoruz. Törene, bu sene mezun potansiyeli olan, 2017 girişliler veya hazırlık sınıfı ve benzeri nedenlerle mezuniyetlerini geciktiren (2017 öncesi girişli) öğreciler katılabilirler.

Planlamamazı yapabilmemiz için katılım durumunuz hakkında bilgilerinize ihtiyacımız var. Bu amaçla https://forms.gle/Cnc7ZMw5bWuS8RpS9 linkindeki formu doldurmanız gerkiyor. Sizden gelen cevaplara göre detayları duyuracağız.

(DİKKAT! Bu formu 30 Haziran gününe kadar doldurmanız gerektiğinden mesajı arakadaşlarınızla paylaşınız, yayınız ve bölüm sayfamızdan duyurularımızı takip edin)

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ