2023-2024 Öncesi Girişli Öğrenciler için İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması Hk.

Güncellenme Tarihi: 26 Aralık 2023

YBS Bölüm Başkanlığından Duyuru

2023-2024 akademik yılı öncesi girişli eski müfredata tabi öğrencilerden İşletmede Mesleki Eğitim (İME) uygulamasına katılmak isteyenlerin ekte yer alan duyuruyu dikkatlice okuyarak şartları sağlamaları durumunda istenen belgeleri eksiksiz şekilde 20.01.2024 tarihine kadar bölüm sekreterliğine elden veya posta yoluyla iletmesi gerekmektedir.

Başvuru için Gereken Belgeler:
  • Başvuru Dilekçesi
  • İşletme Uygunluk Formu
    (İME yapılacak işletmeye kaşeletilip imzalatılacak.)
  • Sözleşme
    (İşletme kaşesinin ve işletme yetkilisinin imzasının bulunduğu üç nüsha düzenlenecek.)
  • Taahhütname
    (e-Devlet SPAS Müstehaklık Sorgulama ekranından alınan barkodlu belge ile beraber teslim edilecek.)

Posta adresi: Pamukkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, B Blok, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, PAMUKKALE/DENİZLİ

İşletmede Mesleki Eğitim dersi uygulama sürecine dair detaylı bilgi PAÜ İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi'nde yer almaktadır.

* Sürece dair sorular için bdal@pau.edu.tr iletişim adresine e-posta yoluyla danışabilirsiniz.