Güncellenme Tarihi: 03 Mart 2021

Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru İlanı

ERASMUS+ Staj Başvuruları

2019-2020 Erasmus+ bütçesinden hibelendirilmek üzere staj başvuruları  1 Mart  2021 - 31 Mart  2021  tarihleri arasında alınacaktır.

Bu dönem yapılacak olan staj hareketliliğinde İngiltere’ye ve Kuzey İrlanda’ya yapılacak olan başvurular alınmayacaktır.

Staj Başvuru Başlangıç Tarihi        1 Mart  2021

Staj Başvuru Bitiş Tarihi                31 Mart 2021

Seçim Sonuçlarının İlanı                  9 Nisan 2021

BAŞVURUDA TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER:

1. 2020-2021 Traineeship Learning Agreement Belgesi (2 Nüsha )

2. Staj yapılacak kurumdan alınan kaşeli imzalı Kabul Mektubu. Kabul belgesinde staj yapacağı tarih aralığı, işin niteliği  ve bölümün belirtilmesi zorunlu olup kabul mektubuna Fakülte Koordinatörü tarafından uygunluk, tarih  ve  imza alınmalıdır.

3. 2020-2021 Staj Başvuru Formu

4. 1 adet güncel tarihli transkript

5.  Yabancı dil sonuç belgesi.*

6. Engellilik durumu varsa belge [Engelliliğe ve düzeyine ilişkin bilgileri veren doktor raporu (3 aydan eski olmayacak şekilde) veya engellilik kartı fotokopisi]

7. Şehit ve gazi çocuğu olması durumunda duruma ilişkin belge

8. Kimlik Fotokopisi

*Pamukkale Üniversitesi Erasmus Dil Sınav Sonuç Belgesi (Lisans düzeyinde 60 Lisansüstü düzeyinde 65 puan ve üzeri) yada YÖKDİL, e-YDS ve YDS  Sınav Sonuç Belgeleri .

YÖKDİL,e-YDS ve YDS  sınav sonuçlarının eşlenikleri ile ilgili duyuru 08/09/2020 tarihinde yayınlanmıştır .

NOT 1:   Yabancı dil hazırlık sınıfından alınan tüm belgeler öğrenci değişim programlarında geçerli  kabul edilmeyecektir.

NOT 2:   ÖSYM ve YÖK tarafından yapılan sınavların geçerlilik süreleri yasal geçerlilik süreleri boyunca kullanılabilecektir.

NOT 3:   Erasmus+ dil sınavı  her  öğrenim kademesinde (ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora)  yenilenmelidir. (Lisans döneminde alınan Erasmus+ dil belgesi lisans dönemi için geçerlidir.)

2019-2020 Erasmus+ bütçesine göre ülke türleri ve aylık staj hibe miktarları:

Hayat pahalılığına göre

Romanya, Sırbistan,

Slovakya, Slovenya

400

Başvuru Evrak Teslim Yeri: Pamukkale Üniversitesi  Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü İleri Araştırma Laboratuvar Merkezi Binası Kat :2

İletişim e-mail: ulik_proje@pau.edu.tr