Güncellenme Tarihi: 26 Mart 2021

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği yerleşen öğrenci listeleri ektedir.

Yerleştirme listemizde açıklanan öğrencilerin hibeleri 2020-2021 Erasmus+ projesinden karşılanacaktır ve 2020 sözleşme yılı için hazırlanmış olan el kitabındaki kurallar geçerli olacaktır.

Bu projeye ait hibe miktarının tükenmesi halinde kurumumuzun hak edeceği 2021-2022 Erasmus+ projesine ait hibe kullanılacak olup, o projeye ait kurallar geçerli olacaktır. 2021 sözleşme yılı için kurallarda ve hibe miktarlarında değişiklik beklenmektedir. Söz konusu kurallar kesinleştiğinde hak edilen hibe miktarlarında ve hareketlilik sürelerinde değişiklik olabileceği gibi kazanılan hakkın yitirilmesi de söz konusu olabilir.

Diğer taraftan,  Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi manevi kayıplardan Kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

Yerleşen öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantılarıyla ilgili duyurumuza bu linkten, 2021-2022 yılından itibaren uygulamaya girecek Kağıtsız Erasmus+ (Erasmus+ Without Paper)  süreci ile ilgili duyurumuza ise bu linkten ulaşabilirsiniz.