Güncellenme Tarihi: 24 Ocak 2020

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi

Erasmus+ KA103 Personel Hareketliliği Ders Verme Başvuru Duyurusu

2019-2020 Akademik yılı Bahar Dönemi Erasmus+ KA103 Ders Verme Başvuru Duyurusu

2019-2020 Bahar Dönemi Erasmus+  Ders Verme Hareketliliği kapsamında “BAŞVURU TAKVİMi” aşağıda sunulmuştur. Bu program hakkında üniversitemizin anlaşmalı olduğu üniversiteler web sayfamızda mevcuttur.

Kaynakların kısıtlı olması ve yaygın kullanımın gerçekleşebilmesi için, Uluslararası İlişkiler
Komisyonu’nun aldığı karar uyarınca başvuru sayısının fazla olduğu durumlarda aynı birimden en
fazla bir (1) personelin bu faaliyet kapsamında desteklenmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda programdan faydalanmak isteyen personelin 27 Ocak - 17 Şubat 2020 tarihleri arasında ekte sunulan Erasmus+ Puanlama Tablosu ile birlikte PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 19 Şubat 2020 Çarşamba günü 13:30 ‘da Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup Asıl ve Yedek listesi 21 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacaktır. Asıl olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının Pusula Bilgi Sistemi –Erasmus Bilgi Sistemi üzerinden Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formunu (Application Form) EN AZ 2 gün ve 8 saat olacak şekilde doldurarak 20 Nisan 2020 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek Öğretim Elemanları Hareketlilik Faaliyetinden yararlanacaktır. Yedek olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının ise 1 Haziran 2020 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Hareketliliğin 24 Şubat – 24 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Not: 1) Bölümler arası kontenjan transferine izin verilmeyecektir.

2) Asıl olarak gitmeye hak kazanan personelin ileride ilan edilecek tarihte düzenlenecek Bilgilendirme Toplantısına   katılmaları zorunludur.

Personel Ders Verme Hareketliliği hakkında detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

SEÇİM TAKVİMİ

Hareketlilik İlan Tarihi  06 Ocak -27Ocak 2020
 Puanlama Tablolarının Alınması  27 Ocak-17 Şubat 2020
 Başvuruların Uluslararası İlişkiler Komisyonu Tarafından Değerlendirilmesi  19 Şubat 2020