Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 22 Kasım 2019

ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİNDE

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini geliştirmesi amacıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesine 19 Kasım 2019 Salı günü bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Alime BAYINDIR EROL ve Doç. Dr. Oktay ERDOĞAN’ın sorumluluğunda teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi kapsamında ilk olarak Bitki Koruma Bölümü bünyesinde bulunan Böcek Müzesi, Böcek Üretme Üniteleri, Biyoteknoloji Laboratuvarı ve Bitki Büyütme Odaları gezilerek burada yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi aktarılmış, daha sonra Bahçe Bitkileri Bölümünün deneme ve üretim amacıyla kullandığı meyve plantasyonlarında ve doku kültürü laboratuvarında yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak bilgi verilmiş ve Ziraat Fakültesi ile yapılabilecek işbirlikleri konusunda bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Teknik gezi dilek ve temennilerin ardından sona ermiştir.