Bizi Takip Edin

facebook twitter instagram

Güncellenme Tarihi: 20 Şubat 2021

2020-2021 Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim İşleyişi Hakkında Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemiz senatosunda 19.02.2021 tarihinde alınan kararlar çerçevesinde, akademik birimlerdeki bölümlerin öğrenci sayıları, uygulamalı dersi alan öğrenci sayıları, uygulamalı derslerin oranları, laboratuvar, atölye vb. uygulama alanlarının kapasiteleri ve uygunluğu kriterleri ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 17.02.2021 tarihli yazısındaki hususlar da dikkate alınarak 2020-2021 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı eğitiminin yürütme şeklinin akademik birimlere (fakülte, yüksekokul, enstitü vb.) bırakılmasına karar verilmiştir.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nda;

Sermaye Piyasası Bölümü, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ve Organik Tarım İşletmeciliği Bölümündeki tüm teorik derslerin uzaktan eğitim şeklinde yapılmasına,

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü müfredatında yer alan uygulama derslerinin ise, Nisan ayına kadar uzaktan eğitim şeklinde yapılmasına, nisan ayı başında bu derslerinin yapılma şeklinin tekrar değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü

NOT: Sağlık Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı, Denizli Valiliği ve Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünün pandemi koşullarındaki gelişmeler çerçevesinde alacakları kararlara göre bu uygulama şekli değişiklikler gösterebilir.

Üniversitemizin duyurusuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.