Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2021

COVID 19 TEDBİRLERİ

Sevgili öğrencilerimiz,

Uzun bir sürenin ardından tekrar yüz yüze eğitime başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Pandemi sürecinde eğitim-öğretim faaliyetlerimizin aksamadan sürdürebilir kılmak ve gerekli tedbirleri almak ortak sorumluğumuz olmaktadır. Bu kapsamda konuyla ilgili uyarıların dikkate alınması ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir. Aldığımız tedbirlerin öncelikle hepimizin sağlığı açısından önemli olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bu doğrultuda aşağıda hususlara özellikle dikkatinizi çekmek istiyoruz;

• İlk hafta uyum haftası olarak belirlenmiş olup; sağlık açısından risk oluşturmayacak ve eğitimi de aksatmayacak şekilde eğitim verilecektir.
  • Yerleşke girişlerinde güvenlik görevlilerimiz tarafından HES kodu sorgulaması yapılacaktır.  HES kodları riskli görünen öğrenciler fakülteye giremeyecektir.
  • Fakülte içerisinde ve diğer kapalı alanlarda maskesiz bulunmak yasaktır. Sınıflara maskesiz öğrenci alınmayacaktır.
  • Bina girişine ve koridorlara dezenfektanlar takılmıştır. Ayrıca maskelerinizi sadece maske atık kutularına atmanız gerekmektedir.
  • Sınıflarımızda pandemi düzenine göre aralıklı oturma planı hazırlanmış olup, her sınıfın fiziki imkanlar ölçüsünde aynı salonda derse girmesi sağlanmıştır.  Her öğrencimizin aynı sırada oturması önem arzetmektedir
  • Dersler blok şeklinde yapılmayacaktır.
  • Ders aralarında sınıfların havalandırılması önem arz ettiği için ders aralarında sınıflar mutlaka boşaltılmalıdır.
  • Sınıflara yiyecek-içecek kesinlikle alınmayacaktır.
  • Online derslerde, sınıf ve saat uygunluğu sağlandığı takdirde, zaman zaman yüz yüze kısa dersler yapılabilecektir.

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

YARARLI LİNKLER: