Bizi Takip Edin

facebook twitter instagram

Güncellenme Tarihi: 14 Ekim 2021

02.10.2021 Ortak Zorunlu Dersler Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavında teknik sorun yaşayan öğrencilerin dikkatine

02.10.2021 Ortak Zorunlu Dersler Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavında teknik sorun yaşayan ekli listedeki öğrenciler 15.10.2021 saat 09:00-14:00 arası yapılacak olan sınava girebileceklerdir.

OZD Yabancı Dil Muafiyet Sınavı 15.10.2021 Cuma günü EĞİTİM DESTEK SİSTEMİ (EDS)üzerinden çevrimiçi olarak uygulanacaktır. Sınav süresi 60 dakikadır.

Sınav 09.00-14.00 saatleri arasında açık olacaktır. 13.00’dan sonra sınava girdiğinizde sınav sürenizin tamamını kullanamayacağınızı göz önünde bulundurunuz.

• Sınava girmek için Pusula Bilgi Sistemi > Eğitim Destek Sistemi>EDS3 adımlarını takip ediniz.
  • Kontrol panelinden YDYO 111 dersine giriniz.
  • KONU 2'de yer alan OZD MUAFİYET SINAVI'na tıklayınız.

**SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN PUSULA BİLGİ SİSTEMİ-EĞİTİM DESTEK SİSTEMİ'ne giriş çıkış yapmaları gerekmektedir. Sınavdan önce EDS3'teki kontrol panelinde ilgili dersin görünürlüğünü kontrol ediniz.

ÖNEMLİ:  Sınavda başarılı olup dersten muaf olan öğrencilerimizin dersi tekrar alması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, OZD kapsamındaki yabancı dil dersini yıl içinde almak isteyen öğrencilerimiz bu sınava girmemelidir.