Güncellenme Tarihi: 16 Haziran 2020

2019-2020 Yaz Dönemi Stajları Hakkında

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Turizm Rehberliği Bölümünde okuyan 3.sınıf, 4.sınıf ve mezun durumda olan ve staj yapması gereken ancak Kovid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Yaz Döneminde stajını yapamayacak fakültemiz öğrencileri istemeleri halinde “Turizm Fakültesi Staj Yönergesinde bölüm bazındaki zorunlu gün sayısı kadar işletmelerde yapacakları staj yerine 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere proje/ödev yöntemi ile stajlarını gerçekleştirilebilirler.

Bununla birlikte, fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Turizm Rehberliği Bölümünde okuyan 3.sınıf, 4.sınıf ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle mezun durumda olan ve 2019-2020 Yaz Döneminde stajını “Turizm Fakültesi Staj Yönergesinde” belirtilen işletmelerde yapmak isteyen öğrencilerimiz yalnızca kendi istekleri ve tüm risk ve sorumlulukları kabul etmek şartıyla stajlarını yapabilirler.

Bu kapsamda staj tercihlerinin pusula üzerinden 19 Haziran 2020 Cuma gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Not:

Bütün staj işlemleri (başvuru, değerlendirme, ödev yükleme vb.) pusula üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Hem ödev hem de kurum stajı tercihine bakılmaksızın gün sayısı 30 iş günü şeklinde seçilmelidir.

Ödev ile staj yapacaklar staj tarihinin son gününde ödevlerini pusula üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.