Güncellenme Tarihi: 24 Şubat 2021

YÜZ YÜZE EĞİTİM DUYURUSU

Fakültemizde "Dönem IV ve V öğrencilerinin klinik pratik ve uygulamalarına, küçük gruplar halinde, 1 Mart 2021 tarihi itibariyle yüz yüze başlamalarına ve kalan derslerin ise uzaktan olarak devam etmelerine karar verilmiş olup", bu kapsamda 1mart 2021 itibari ile klinik pratik ve uygulamalarda yüzyüze eğitime başlanmıştır.

Dönem IV öğrencilerimiz ilk yüz yüze uygulamalarına 15 Mart 2021 ve Dönem V öğrencilerimiz ilk yüz yüze uygulamalarına 17 Mart 2021 tarihi itibarı ile başlayacaklardır.

Task programları Dönem Blok temsilcilerinin email adreslerine gönderilecektir. Temsilcilerin kendi gruplarını bilgilendirmesi gerekmektedir. Yüz yüze uygulamaların olduğu gün ve saatlerinin task programlarından takip edilmesi gerekmektedir.

Dönem IV ve V içinde yer alan sunumlar daha önce olduğu gibi çevrimiçi yürütülecektir.

Öğrencilerimizin hastane içinde  yalnızca klinik pratik ve uygulama saatleri içerisinde bulunmaları gerekmektedir.