Güncellenme Tarihi: 30 Eylül 2020

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinin Değerli Öğrencileri,

28.08.2020 tarihinde Pamukkale Üniversitesi ana web sayfasında duyuruda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Eğitiminde Tıp Fakültesi derslerinin, sadece son sınıf öğrencileri için örgün eğitimle yapılmasına, diğer dönemlerde uzaktan eğitim şeklinde yapılmasına karar verilmiş ve tüm paydaşlarımız ile bu bilgi paylaşılmıştı.

Bu kapsamda Dönem 1,2,3,4 ve 5’lerde uzaktan eğitim pau pusula canlı ders sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Canlı derslerden önce sunum, uygulama, beceri vb gibi eğitim materyallerine Tıp EDS üzerinden (pau pusula canlı ders ekranında yer alan kırmızı şerit üzerinde yer alan Tıp EDS tıklanarak) ulaşabilir ve yüklenen materyalleri izleyebilirsiniz.

Derslerin işleniş şekli;

1. İlgili tüm dönemlerde öğretim üyeleri ders videolarını hazırlayıp ders materyali olarak Tıp EDS sistemine yükleyeceklerdir.
  2. Öğrencilerin canlı derse gelmeden önce bu kayıtları izlemesi, anlaması ve canlı ders sırasında tartışması hedeflenmektedir.
  3. Öğretim elemanı ve öğrenci buluşmaları online canlı ders saatlerinde gerçekleşecektir.
  4. Öğrencilerin derslere devam zorunluluğu konusundaki geçerli olan kurallar değişmemektedir. Canlı dersler sırasında başında, ortasında ya da sonunda otomatik olarak yoklamalar alınacaktır.
  5. Canlı derslere katılım zorunlu olup, bu derslerin kaydı daha sonra izlenemeyecektir.
  6. Canlı ders işleyişi hakkındaki bilgiye pau pusula canlı ders işlemleri sayfasında sol sutunda bilgilendirme ( https://eders.pau.edu.tr/CanliDers/Bilgilendirme.aspx) sekmesinde yer alan “Öğrenci Canlı Ders Video Girişi” sunumunu izleyerek bilgi edinebilirsiniz.
  7. Dersler işlenmeye başlanmadan önce programlar öğrenci temsilcilerine gönderilecek ve sizlere ulaştırmaları sağlanacaktır.

Mezuniyet Öncesi Eğitim Öğretim Koordinasyon Kurulu Başkanlığı

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı