Güncellenme Tarihi: 20 Temmuz 2020

PAÜ Tıp Fakültesi Sembolik Mezuniyet Töreni Düzenledi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi, Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak, tıp fakültesini ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerine başarı belgeleri, düzenlenen Tıp Fakültesi Sembolik Mezuniyet Töreni ile verildi.

Bu yıl, Covid-19 salgını nedeniyle diğer tüm üniversitelerde olduğu gibi Pamukkale Üniversitesi’nde de kapsamlı ve geniş katılımlı mezuniyet törenleri düzenlenemedi. Ancak, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, ilk üç sırada bitiren fakülte öğrencileri için salgınla mücadele tedbirlerini göz önünde bulundurarak sınırlı sayıda katılımlı bir Sembolik Mezuniyet Töreni gerçekleştirdi.

Maske, fiziksel mesafe ve hijyen kuralları göz önünde bulundurularak ve çok kısa sürede tamamlanan Sembolik Mezuniyet Törenine, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nida Kaçar ve Doç. Dr. Selda Şimşek ile akademisyenler katıldı.

Törende, PAÜ Tıp Fakültesini ilk üç sırada tamamlayan Özlem Özkan, Nurgül Avcı ve İklil Ayberk Saraç’a başarı belgeleri akademisyenler tarafından verildi. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl 152 öğrenci mezun olarak sağlık ordusuna katıldı.