Güncellenme Tarihi: 13 Eylül 2021

Paü Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

PAÜ Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirlerine uyularak 13.07.2021 tarihinde üniversite kampüsünde Gölbahçe’de açık havada maske, fiziksel mesafe ve hijyen kuralları göz önünde bulundurularak gerçekleştirildi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Necip ATAR ve Prof. Dr. İbrahim KISAÇ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek BOR KÜÇÜKATAY, Senato üyeleri, Genel sekreter Prof. Dr. Selçuk Burak HAŞILOĞLU, Başhekim Prof. Dr. Selçuk YÜKSEL, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Mehmet YÜCENS ile Doç. Dr. Tuğba SARI, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve misafirler katıldı. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Dr. Gülşah YAYLACI PAÜ Tıp Fakültesini birinci sırada tamamlarken, Dr. Mustafa AKYOL ikinci ve Dr. Sevdiye KARACA üçüncü oldu. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl 256 genç hekim mezun olarak sağlık ordusuna katıldı.