Güncellenme Tarihi: 05 Mart 2021

Öğrencilerin Aşılanması Hakkında

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem IV ve V. sınıf klinik uygulamalar için yüz yüze eğitime gelecek olan öğrencilerin bu eğitimlerine katılabilmeleri için Üniversitemiz Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesinin aldığı karar gereği aşılanmış olması gerekmektedir.

Daha önce çıkan karar gereği bu dönemlerde eğitim öğretimine devam eden öğrencilerimizin isimleri bildirilmiş, halen Türkiye'de bulunan öğrencilerimiz aşılanmış olup, yüz yüze eğitimlerine başladıklarında aşılandıklarına dair belge kendilerinden onam formu kapsamında imza ile alınacaktır.

Ancak  bulundukları ülkelerde  henüz aşılanmayan öğrencilerimizin e-devlet üzerinden giriş yaparak aşı durumlarını sorgulamaları ve ivedilikle Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrenci İşleri Şefi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İrtibat tel: 90 258 296 1662