Güncellenme Tarihi: 24 Haziran 2020

COVID-19 salgını sebebiyle 2019-2020 eğitim öğretimi bahar yarıyılında eğitim öğretim aşağıdaki şekilde planlanmıştır;

1. Sınav içerikleri tüm sınıflar için 3. Blok başından itibaren olup yüz yüze anlatılan dersler ve sisteme yüklenen ders konularını kapsayacaktır.

2. Kalan bloklar için MSD ve TASK puanlandırmaları değerlendirme dışı bırakılmıştır.

4. Dönem IV ve V için her öğrenci kendi kalan bloklarından aynı tarihte tek oturumda sınava girecektir.

5. Tüm uygulamaların yoğunlaştırılmış olarak yaz dönemi içerisinde sıkıştırılmış şekilde yapılması planlanmaktadır.

6. Dönem VI öğrencilerimiz için ilgili kurullarda alınacak kararlar doğrultusunda bilgilendirmeler yapılacaktır.

COVID-19 salgını nedeni ile evlerinizde geçirdiğiniz bu dönemi etkili ve verimli bir şekilde çalışarak geçirmenizi önerir, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle sevgilerimizi sunarız.

PAÜ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI