 |
Öğr. Gör. Figen YÜCE
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI
Aşçılık Programı
Tel: 0 258 613 11 00 / 122
Faks: 0 258 613 11 19
E-Posta: fyuce
|
|
Verdiği Dersler
Önlisans
Mutfak Ürünleri
Meslek Etiği
Menü Planlama
İlk Yardım
Mutfak Organizasyonu
Mutfakta Kalite Yönetimi
Hijyen ve Sanitasyon
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Soğuk Mutfak
Ziyafet Mutfağı
Mesleki Yabancı Dil
Yöresel Mutfaklar
|
|
Çalışma Alanları
Et Teknolojisi
Su Ürünleri Teknolojisi
Mikrobiyoloji
Kalite Yönetim Sistemleri
|
ÖZGEÇMİŞ
EĞİTİM BİLGİLERİ
Derece
|
Bölüm/Program
|
Üniversite
|
Yıl
|
Lisans
|
Gıda Mühendisliği Bölümü
|
Süleyman Demirel Üniversitesi
|
2001-2005
|
Yüksek Lisans
|
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
|
Pamukkale Üniversitesi
|
2014-2018
|
GÖREVLER
Görev Unvanı
|
Görev Yeri
|
Yıl
|
Öğr. Gör.
|
Pamukkale Üniversitesi/Tavas Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Programı
|
2014-
|
Sorumlu Yönetici
|
Mevlana Yemek Sanayi
|
2013-2014
|
Sorumlu Yönetici
|
Karakuş Yemek Sanayi
|
2012-2013
|
Kalite Müdürü
|
Gazioğlu Üçler Pasta ve Tatlıcılık Ltd. Şti.
|
2010-2012
|
Kalite Müdürü
|
Dağaşan Et ve Et Ürünleri- Bölme Kasabı Gıda San. ve Tic.Ltd.Şti.
|
2005-2009
|
Gıda Mühendisi
|
Muratbey Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
|
2005-2005
|
ESERLER
A. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:
B. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında (proceedings) basılan bildiriler:
C. Yazılan ulusal/uluslararası kitaplar veya kitaplardaki bölümler:
D. Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:
E. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler:
F. Sanat ve tasarım etkinlikleri:
G. Diğer yayınlar: