Güncellenme Tarihi: 16 Eylül 2020
2020-2021 Güz Dönemi Yeni Kayıt Öğrencilerin Ders Seçimleri
TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU ORGANİK TARIM PROGRAMI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SEÇMESİ GEREKEN DERSLER
Ders Kod
|
Ders Ad
|
ATI 101
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I
|
TKD 101
|
TÜRK DİLİ - I
|
ORG 105
|
GENETİK
|
ORG 107
|
EKOLOJİ
|
ORG 109
|
TOPRAK BİLGİSİ
|
TARB 123
|
GENEL BİYOLOJİ
|
TAB 103
|
BOTANİK
|
ORG 113
|
FİDE VE FİDAN YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
ORG 115
|
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER
|
ING 125
|
İNGİLİZCE 1
|
TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SEÇMESİ GEREKEN DERSLER
ATI 101
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I
|
TKD 101
|
TÜRK DİLİ - I
|
TAB 101
|
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER SİSTEMATİĞİ
|
TAB 103
|
BOTANİK
|
TAB 107
|
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRME TEKNİKLERİ-I
|
TAB 109
|
GENEL KİMYA
|
TARB 123
|
GENEL BİYOLOJİ
|
TAB 113
|
BİYOTEKNOLOJİ
|
TAB 121
|
SUNUM VE TOPLANTI TEKNİKLERİ
|
ING 125
|
İNGİLİZCE 1
|
TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PROGRAMI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SEÇMESİ GEREKEN DERSLER
ATI 101
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I
|
TKD 101
|
TÜRK DİLİ - I
|
HIG 103
|
GENEL KİMYA
|
HIG 119
|
TEKNOLOJİNİN BİLİMSEL İLKELERİ
|
HIG 107
|
TEMEL HUKUK
|
HIG 123
|
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE GİRİŞ
|
HIG 129
|
BİLGİSAYAR
|
HIG 131
|
MATEMATİK
|
ING 125
|
İNGİLİZCE 1
|
TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SEÇMESİ GEREKEN DERSLER
ATI 101
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I
|
TKD 101
|
TÜRK DİLİ - I
|
CGL 131
|
ÇOCUK GELİŞİMİ- I
|
OKL 5001
|
ÇOCUKTA DAVRANIŞ YÖNETİMİ
|
OMB 4005
|
ÖZEL EĞİTİM VE KAYNAŞTIRMA
|
CGL 276
|
ERKEN ÇOCUKLUKTA ÖĞRENME YAKLAŞIMLARI
|
CGL 277
|
ÇOCUKLA İLETİŞİM
|
CGL 275
|
ÇOCUKTA DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI
|
CGL 279
|
ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
|
CGL 281
|
PSİKOLOJİYE GİRİŞ
|
ING 125
|
İNGİLİZCE 1
|
TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SEÇMESİ GEREKEN DERSLER
TI 101
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I
|
TKD 101
|
TÜRK DİLİ - I
|
ASC 127
|
MUTFAK ÜRÜNLERİ
|
ASC 125
|
PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1
|
ASC 107
|
YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ 1
|
ASC 103
|
MUTFAK PLANLAMA
|
ASC 227
|
HİJYEN VE SANİTASYON
|
ING 125
|
İNGİLİZCE 1
|