Güncellenme Tarihi: 17 Haziran 2020

Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim Ve Öğretim Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklik (Tez Aşamasındaki Öğrencilere Ek Süre Verilmesi hakkında)

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği 1 (8) maddesinde yapılan değişikliğe göre; " Yükseköğretim kurumları tarafından, afet ve salgınlarda tez aşamasındaki lisansüstü eğitim öğrencilerine talepleri halinde bir dönem, afet ve salgının aşamasına göre tekrar başvurmaları durumunda bir dönem daha olmak üzere en fazla iki dönem ek süre verilebilir” denilmektedir.

Bu sebeple, kayıt dondurma talebinde bulunan tez aşamasındaki öğrencilerin taleplerinin,  öğrenim gördükleri Ana Bilim Dalı Başkanlıklarına iletmeleri ve Ana Bilim Dalı Başkanlıklarının öğrenci taleplerini üst yazı ile birlikte müdürlüğümüze en geç 15.09.2020 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Değişikliği yazısı için tıklayınız.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Tez Aşamasındaki Öğrencileriçin