Güncellenme Tarihi: 15 Eylül 2021

YÜKSEKOKULUMUZDA İNŞAATINA BAŞLANAN DERSLİKLER EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIR

Yüksekokulumuzda yeni açılan, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde ilk defa öğrencilerine kavuşacak olan Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sosyal Güvenlik Programımızın ihtiyacı olan dersliklerinin inşaatı üç ay gibi kısa bir sürede Serinhisarlı hayırseverlerimizin katkıları, Yüksekokulumuz Yaptırma ve Yaşatma Derneğimizin, Yüksekokul İdarecilerimizin gayretleriyle eğitim-öğretime hazır hale getirilmiştir.

Dersliklerimizin inşaatının tamamlanması için katkıda bulunan tüm Serinhisarlı hayırseverlerimize, Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kuruluna, Serinhisar Belediye Başkanlığına, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne, dersliklerimizin ihtiyacı olan malzemelerin tedarikini sağlayan İdari Mali İşler Daire Başkanlığına, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, emeği geçen işçilere, personelimize Müdürlüğümüz adına teşekkür ederim.

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin GEMİ, Serinhisar Belediyesi tarafından yapılacak olan Yüksekokulumuzu ilçe şehir merkezine bağlayan yolun, 15.09.2021 tarihine kadar Serinhisar Anaokuluna kadar olan kısmı, 30.04.2022 tarihine kadar da Yüksekokulumuza kadar olan kısmının tamamlanacağını belirtti. Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.