Güncellenme Tarihi: 24 Haziran 2021

YÜKSEKOKULUMUZDA İNŞAAT YENİDEN BAŞLADI

Yüksekokulumuzda yeni açılan ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren öğrenci alımına izin verilen Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sosyal Güvenlik Programına yerleşecek öğrencilerimiz için ihtiyaç duyulan alanların inşaatına hızla başlandı.

Yüksekokulumuzun üçte birinin inşaatı daha önce tamamlanmış ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programına öğrenci kabulüyle eğitim hayatına başlamıştı. Yüksekokulumuz ilk mezunlarını 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda (bu dönem) verecektir. Mezun olacak öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyorum.

Acil Durum ve Afet Yönetimi Programımızla birlikte önümüzdeki dönem yeni açılan Sosyal Güvenlik Programımıza da yeni öğrencilerimizin gelecek olması bizleri oldukça sevindirdi. Bu nedenle ihtiyaç bulunan alanların inşaatının tamamlanması için yeniden hummalı bir şekilde çalışmalarımız başladı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN’ın, Serinhisar Belediyemizin, Serinhisarlı İş Adamlarımızın ve Serinhisar Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimizin katkılarıyla inşaatımız hızla devam etmektedir. İhtiyaç bulunan alanların inşaatı Güz Dönemi başına tamamlanacaktır.

Yüksekokulumuzda ihtiyaç bulunan alanların inşaatının tamamlanması için destek ve yardımlarıyla daima yanımızda olan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN’a, Serinhisar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin GEMİ’ye, Dernek Yönetimi Üyeleri Sayın Hakkı ÖKSÜZ, Ethem KARAKENT, Halil KOBAŞ ve Nizamettin EKİZ’e ve Serinhisarlı İş Adamlarımıza Yüksekokulumuz Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz.